WordPress database error: [Duplicate column name 'field_order']
ALTER TABLE `0846wp_cf7dbplugin_submits` ADD COLUMN `field_order` INTEGER

WordPress database error: [Duplicate column name 'file']
ALTER TABLE `0846wp_cf7dbplugin_submits` ADD COLUMN `file` LONGBLOB

WordPress database error: [Duplicate key name 'submit_time_idx']
ALTER TABLE `0846wp_cf7dbplugin_submits` ADD INDEX `submit_time_idx` ( `submit_time` )

WordPress database error: [Duplicate key name 'form_name_idx']
ALTER TABLE `0846wp_cf7dbplugin_submits` ADD INDEX `form_name_idx` ( `form_name` )

Leverandører & ydelser | Løgten VVS

Løgten VVS løser udover opgaver vedrørende alment VVS arbejde, også opgaver i forbindelse med større projekter. Vi har, på grund af vores mange år i branchen, fået opbygget et stort netværk af solide samarbejdspartnere og er derfor i stand til at levere høj kvalitet til rimelige priser.

 

Danfoss Redan

danfoss_u2

Vi forhandler Dafoss Redan’s kvalitets produkter. Danfoss Redan er specialister indenfor fjernvarmeunits, varmevekslere og automatiseret fjernvarme.

Geberit – AquaClean

aquaclean2_u

Nyder du kvalitet og velvære vil du elske AquaClean produkter. Særligt har mange forbrugere fået øjene op for det nye luksus toilet. Vi er forhandlere.

Damixa

damixa_u

Damixa er en stor international virksomhed som forhandler VVS artikler til køkken og bad. Vi samarbejder med Damixa så du kan få et flot og unikt design.

Hudevad

hudevad_u

Hudevad leverer dansk producerede radiatorer. Vi forhandler Hudevads produkter pga. deres høje kvalitet og snart 90 år i branchen.

Ifö

ifo_u

Et af branchens mest velkendte brands, der med deres brede sortiment og klassiske design passer ind i de fleste danskeres hjem. Vi forhandler Ifö’s produkter.

Vola

vola_u

Løgten VVS er Vola certificerede hvilket vil sige at vi er i stand til at montere og installere Vola’s ekseptionelt designede produkter. Vola er en klasse for sig.

Badinteriør

badinterior_u

Løgten VVS er installatører for Badinteriør. Vi samarbejder med Badinteriør pga. deres dybe sortiment og professionelle service.

Geberit

geberit_u

Geberit er et stort internationalt firma som har været i VVS-branchen siden 1874. Geberit er pålidelige og leverer høj kvalitet samt miljørigtige løsninger.

Viessmann

viessmann_u

Vores tyske leverandør af energibesparende gaskedler, oliekedler samt varmepumper. Vi samarbejder med Viessmann pga. af deres høje kvalitet.

Dansani

dansani_u

Dansani er indbegrebet af dansk design og høj kvalitet. Udover VVS produkter til badeværelset leverer de også badværelsesmøbler. Vi forhandler Dansani.

Laufen

viessmann_u

Vores Schweiziske leverandør Laufen har solgt badeværelser siden 1892 og står derfor rigtig stærkt på markedet med deres unikke design.

Oras

dansani_u

Vores leverandør Oras er en stor producent af brugervenlige energi- og vandbesparende kvalitets amaturer til bad og køkken.

Royal Scandinavian

viessmann_u

Royal Scandinavian forsyner os med veldesignede og holdbare produkter til badeværelset. Vi forhandler deres produkter.

Temal Oy

dansani_u

Temal Oy er vores finske leverandør af kvalitetsprodukter til badeværelse, bryggers og køkken. Vi benytter bl.a. Temal Oy fordi de tilbyder 10 års garanti.

Gastech Energi

viessmann_u

Gastech-Energi leverer gasfyr, varmepumper, solcelleanlæg, solvarmeanlæg og brændere til private og erhverv.